otєrєzє.cz

Užitečné vynálezy pro ženy

Těžko říct, proč se níže uvedené vynálezy neujaly 🙂
 
Modelka zkoušející si spirálovou elektrickou podprsenku na „20. Mezinárodní výstavě vynálezů“ v Bruselu 13. března 1971. Designér původem z Belgie sliboval díky nošení této podprsenky zvětšení a zpevnění poprsí. Výrobek byl zhotoven tak, aby ho ženy mohly nosit kdykoliv, třeba při práci, jak předvádí modelka.
 
Na co plastickou operaci zvětšující poprsí? Stačí nafukovací podprsenka Très Secrète (Velmi tajné). U.S. patent, listopad 1951.
 
 
Tahle pumpa je depilační přístroj, který mi spálí chlupy? (Jsem si v první chvíli myslela :).
Ne, není. To je „Sun-Tan rozstřikovač roztoku na opalování“.
Modelka Betty Dutterová předvádí nový Sun-Tan rozstřikovač na Výročním shromáždění výrobců automatů v Chicagu 19. ledna 1949. Za desetník si můžete během 30 sekund vybavit své tělo postřikem na opalování. Jeden postřik vydrží celý den a na pokožce nezanechává žádné stopy. Vhodné pro bazény, pláže a tenisové kurty.
 
 
Konečně se, holky, můžeme sprchovat neodlíčené se super účesem, ani náušnice není nutné sundat a po osprchování můžeme rovnou pokračovat v párty nebo se rovnou odebrat na ples v opeře 🙂
 
 
Zde poutavá reklama v novinách na tento výrobek:
 
Reklama dále uvádí, že tato koupací čapka je vhodná pro ženy, které se chtějí sprchovat s make-upem. Těžko říct, co je k tomu v roce 1970 vedlo.
 
 
 
Zatracené podprsenky! Nikdo mi v nich nevidí moje bradavky 🙁
Leda že bych použila podprsenku s bradavkami, tzv. „braless-look-bra“, neboli „bezpodprsenkově vypadající podprsenku“.
 
K dostání byla v béžové, bílé a černé a tehdy v roce 1970 stála 2000 amerických dolarů (nějak moc ne? Našla jsem, že v roce 1970 bylo 1000 dolarů totéž jako dnešních 5603 dolarů). Dodací lhůta 4-6 týdnů. Zřejmě byl o ní velký zájem a tak se muselo čekat, než na zájemkyně dojde řada 😀
 
 
 
Chránič tváře do sněhových bouří. K dostání v Montrealu v Kanadě v r. 1939.
 
 
Dřevěné plavky. Měly umožnit snadnější plavání. Hoquiam, Washington, USA, 1929
 
 
První vibrátor byl poháněn parou a ke svému provozu potřeboval uhlí. Občas motor vychrlil oblak černého kouře a celkově byl přístroj velmi hlučný. Žena raději počkala, až bude v okolí úplně sama. Pokud to kdy vůbec některá používala… 🙂 A jestli ano, musel to být tedy velmi intenzivní zážitek.
 
 
Nebo můžeme ženě koupit tento (bezdrátový!) vibrátor a můžeme si jím namasírovat třeba… záda nebo chodidla 🙂
 
 
 
Pro muže nebo pro ženy, tady je to jedno. Geniální RECTOROTOR s lubrikačními otvory na špičce. Vhodný pro každého už od 15 let! 🙂
 
 
 
Následující není vysloveně vynález, ale jen leták na colu. Jenže trochu divný… takové letáky byly tehdy běžné. Vy ještě nedáváte svému batoleti colu???
 
„Pro lepší začátek života, začněte s kolou co nejdříve!“
 
Leták nabádající maminky, aby dávaly svým dětem pít kolu. Dodává jim totiž potřebné množství cukru, povzbuzuje osobnost a prosazuje aktivní životní styl.
 
„Jak brzo je příliš brzo? Nikdy ne dost. Laboratorní testy za posledních několik let dokazují, že děti, které začaly pít kolu během časných ranních fází vývoje mají mnohem vyšší šanci na získání přijetí a „zapadnutí“ během těchto nepříjemných předpubertálních a pubertálních let. Takže udělejte si laskavost. Udělejte vašemu dítěti laskavost. Zaveďte jim striktní denní režim s těmito limonádami a ostatními sladkými sycenými nápoji právě teď. Doživotní štěstí garantováno.“
 
 
Na závěr návod, jak nosit pánskou košili:
 
 
Jo, to bude ono 😉

7 Comments

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.